diumenge, 20 de desembre del 2009

ESCULTURA MUSICAL

Des de les assignatures d'expressió musical i d'expressió plàstica, ens van demanar que féssim una escultura musical per grups.
Nosaltres, l'Hèlia, la Lídia, la Soraya , la Mariona i jo vam decidir fer "La música del temps". Consisteix en un pal de pluja que representa l'arc de sant Martí clavat amb un clau en un tauló de fusta pintat com si fos el cel, de més clar (al centre) i que fes expansió a cada cop més fosc.

L'objectiu de la nostra escultura és que soni el pal de pluja (simulant el so de la pluja) i que xoqui amb metall (picarols i xapes pintades de color platejat) que vam penjar a dalt, al cantó dret de la fusta (simulant el soroll dels llamps) i amb les closques de nous que vam penjar a dalt al cantó esquerre (simulant el so dels trons).

L'objectiu didàctic: utilitzaríem l'escultura sonora a l'aula en el moment de mirar quin temps fa que els nens fan cada matí, perquè comprovessin si el so que senten a fora (quan plou) és el mateix que fa el pal de pluja al girar.

Aquí teniu el power point amb les fotografies del procés del pal de pluja i del resultat final. Està exposada a la universitat, a la tercera planta al costat de l'aula on fem TIC.
Espero que us agradi.

He fet un power point (eina que après a utilitzar a tic) per ordenar les fotografies.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada